Sfaturi pentru a cumpăra pantofi sport pentru copilul dvs

Fotbalul este un joc care presupune folosirea unei mingi sferice. Echipele sunt formate din 11 jucători și se schimbă pe rând. Există aproximativ 250 de milioane de jucători din peste 200 de țări din întreaga lume. Acest lucru îl face cel mai popular sport din lume. Află mai multe despre fotbal aici! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine jocul! Acesta nu este un ghid complet al jocului. Dacă aveți o întrebare, nu ezitați să ne contactați.

Când cumpărați o pereche de pantofi de fotbal pentru copilul dvs., asigurați-vă că cunoașteți regulile. Pantofii nu trebuie să fie prea scurti, prea strâmți sau prea lungi. Dacă copilul dumneavoastră este nou în joc, poate doriți să cumpărați mărimea potrivită. Majoritatea oamenilor încep prin a cumpăra o pereche de pantofi pentru mărimea pantofilor copilului lor. Apoi ar trebui să verificați tabelul de mărimi pentru a vă asigura că sunt confortabile pentru ei. Mulți jucători de fotbal preferă să cumpere pantofi care au o mărime prea mare pentru ei.

Terminologia din fotbal variază în funcție de țara în care locuiți. De exemplu, în fotbalul britanic, anteturile sunt numite „anteturi”. În fotbalul american, totuși, termenul „header” se referă la un efort de marcare a golurilor. Terminologia americană folosește cuvântul kicker, care este un sinonim pentru jucător murdar. Treaba portarului este să oprească un gol. Adesea, portarul este singura persoană din echipă care poate atinge mingea cu mâinile (mai multe aici). Alți jucători trebuie să-și folosească picioarele, genunchii sau capul pentru a marca.